Zakenreizen

Zakenreizen


8-daagse zakelijke reis
Moskou/Kazan

8-daagse zakelijke reis Moskou/Kazan

De BRICS-top van 22-24 oktober in Kazan zal het hoogtepunt zijn van het voorzitterschap van BRICS 2024. Hoewel de BRICS-top een bijeenkomst van staatshoofden en regeringsleiders is en niet toegankelijk is voor het publiek, is er een uitgebreid zakelijk programma georganiseerd.

Hoogtepunt van het zakelijke programma is het BRICS Business Forum 2024. Dit Business Forum wordt georganiseerd in Moskou, en staat gepland om plaats te vinden op 17 en 18 oktober. Het thema is: “Strengthening Multilateralism for Just Global Development and Security”.

Het Business Forum biedt een uitgelezen kans voor ondernemers, investeerders en overige belanghebbenden om leden van het internationale bedrijfsleven en beleidsbepalers te ontmoeten en te leren over de vele ontwikkelingsmogelijkheden die de BRICS+ landen bieden. Hiermee is het een van de belangrijkste internationale fora waar gewerkt kan worden aan sterke uitbreiding van het netwerk met zakenpartners uit de opkomende markten van de BRICS+ landen.

Op basis van het programma rond deze BRICS Summit heeft het Eurazië-Instituut een aantrekkelijk bezoekprogramma voor het Business Forum samengesteld waarmee u als ondernemer en/of investeerder kennis kunt maken met vele mogelijkheden die het BRICS+ te bieden heeft en u kunt gaan bouwen aan uw zakelijk netwerk.

Reisprogramma


Informatieavonden

Vrijdag 28 juni 19.00 – 21.00 uur

Donderdag 18 juli 19.00 – 21.00

Prijs: € 25,- (incl. koffie/thee)

te boeken via https://www.eurazie-instituut.nl/product/informatieavond-brics-reis/

Informatie

Wilt u op de hoogte blijven? Vul dan hieronder uw naam en E-mail-adres in.

Uw vraag of reactie graag via ons contactformulier

Reacties zijn gesloten.