Veeboerderij te koop in regio Ryazan.

Veeboerderij te koop in regio Ryazan.

Er staat een veeboerderij te koop, gelegen in de regio Ryazan.

De boerderij bezit 825 hectare landbouwgrond. Het land wordt gebruikt om voer te verbouwen voor de eigen kudde vee (hooi, kuilvoer). Momenteel wordt 220 hectare ingezaaid met wikke-havermengsel, 140 hectare met haver, 200 hectare met maïs.

Het totale vee bedraagt ​​623 stuks. Het runderras is Holstein-Friesian uit Noord-Amerikaanse selectie. 250 stuks zijn een melkveestapel, 54 zijn meststieren, 37 zijn vaarzen, 282 zijn vervangend jongvee.

Er zijn gerenoveerde en gereconstrueerde gebouwen voor 400 melkveestapels, een tenthangar voor 200 plaatsen, 3 yards: één voor 108 plaatsen en twee yards voor elk 200 plaatsen. In totaal zijn er ongeveer 800 veeplaatsen.

Vraagprijs 140.000.000 roebel (= ongeveer € 1,4 mln.)

Voor meer foto’s klik hier

ATTENTIE – aankoopproces: Wanneer de boer dit bedrijf wil gaan overnemen, zal er voor de boer eerst een bedrijf in Rusland geregistreerd moeten worden, een bankrekening geopend en op legale wijze geld overgemaakt naar Rusland. Dit is geen snel proces (het zal minstens enkele maanden duren). Voor aankoop van boerderij en grond zal er voor u eerst een eigen rechtspersoon in Rusland verkregen moeten worden. Dus u dient eerst een eigen bedrijf te registeren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Vanuit het Eurazië-Instituut informeren wij u graag verder. Bij interesse om daadwerkelijk door te pakken kunnen wij u verder informeren en begeleiden bij iedere stap om dit te realiseren.

Reacties zijn gesloten.