Evenementen

Evenementen Kalender

Gedurende het gehele jaar worden er over alle GOS-landen honderden zakelijke evenementen georganiseerd. Dat zijn congressen, conferenties, seminars, exposities, webinars, zakelijke ontbijten, forums, matsterclasses tot aan hackathons aan toe. Onderstaand volgt een beknopte selectie van toonaangevende evenementen in dit gebied.

Voor meer informatie en advies kunt u altijd verder contact met het EURAZIË INSTITUUT opnemen.


2024
MAART
25-26 MaartSotchi, Sirius (RU) – ATOM Expo International Forumhttps://2024.atomexpo.ru/en
Het internationale forum ATOMEXPO is het belangrijkste evenement in de wereldwijde nucleaire industrie. Het is het grootste tentoonstellings- en bedrijfsplatform voor het bespreken van de huidige stand van zaken in de nucleaire industrie en het vormen van trends voor de verdere ontwikkeling ervan.
Het Forum wordt bijgewoond door hoofden van belangrijke bedrijven in de wereldwijde nucleaire industrie, overheidsinstanties, internationale en publieke organisaties en vooraanstaande experts.
Op de locaties van het Forum vinden tal van zakelijke bijeenkomsten plaats, worden werkcontacten gelegd, partnerschapsovereenkomsten en contracten ondertekend. Naast het hoofdprogramma worden er technische rondleidingen naar kerncentrales en andere faciliteiten van de nucleaire industrie, evenals culturele evenementen, georganiseerd voor deelnemers aan het Forum.
Het Forum-format omvat een tentoonstelling en congres met een uitgebreid zakelijk programma, met als belangrijkste evenement de plenaire sessie. Paneldiscussies en rondetafelgesprekken bespreken de belangrijkste onderwerpen voor de nucleaire industrie. Toonaangevende bedrijven in de wereldwijde nucleaire en aanverwante industrieën presenteren hun technologieën en competenties op de beurs.
https://youtu.be/rLP_DVRa9Iw
APRIL
3-5 AprilAstana (KZ) – Business Technology Expohttps://btexpo.kz/
Het evenement is bedoeld voor ondernemers en managers die op zoek zijn naar nieuwe ideeën en geavanceerde oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie, het uitbreiden van zakelijke kansen en winstgevendheid.
Kazachstan en internationale leveranciers en verkopers presenteren de nieuwste tools op het gebied van marketing en sales, management, finance, bedrijfsprocessen en IT-infrastructuur. Door zich te concentreren op de belangrijkste onderwerpen en alle geïnteresseerde partijen bij de discussie te betrekken, heeft Business Technology Expo tot doel nuttige inhoud te creëren over innovaties, unieke branchecases en geavanceerde benaderingen.
9-10 AprilAlmaty (KZ) – Pharma Qazaqstan Congress and Exhibitionhttps://pharmaqazaqstan.com/
Een uniek internationaal platform voor leiders van de farmaceutische industrie van Kazachstan, Oezbekistan, Kirgizië, Tadzjikistan en andere landen van Centraal-Azië, waarbij senior executives van investeringsprojecten en grote farmaceutische fabrieken, overheidsfunctionarissen, regelgevers, technologielicentiegevers, ontwikkelaars, fabrikanten en leveranciers van apparatuur, engineering- en bouwbedrijven, technologie- en serviceproviders betrokken zijn. Het evenement is gewijd aan de bespreking van grote investeringsprojecten voor de bouw van productiecapaciteit, aan efficiëntieverhogende opties voor de productie van farmaceutische producten.
17-19 AprilBaku (AZ) – Made in BRICS & SCOhttps://expobrics.com/
https://t.me/expobrics
Een grootschalig evenement voor vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en innovators – “Eurasian Business Week 2024”. Gedurende de dag krijgen de deelnemers aan de conferentie een unieke kans om uitstekende ondernemers, bedrijfsleiders en experts op verschillende zakelijke gebieden te ontmoeten. Het is een bron van nieuwe kennis, innovaties en potentiële partnerschappen voor alle deelnemers
Onderwerpen van de conferentie:
•Zakelijke trends en trends in 2024
•Toegang tot het federale en internationale niveau.
•Aanpassing van het bedrijfsleven aan de moderne realiteit en sancties
•E-commerce als groeimotor
•Introductie van moderne digitale tools in het bedrijfsleven. Hoe het budget niet leeg te maken?
•Digitale, creatieve en andere tools – wat zal helpen om klanten aan te trekken in tijden van schaarste
•Financiering en investeringen als extra inkomen voor een ondernemer
18 AprilEkaterinburg (RU) – Euraziatische Zakenweek 2024https://b-week.ru/
Een grootschalig evenement voor vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en innovators – “Eurasian Business Week 2024”. Gedurende de dag krijgen de deelnemers aan de conferentie een unieke kans om uitstekende ondernemers, bedrijfsleiders en experts op verschillende zakelijke gebieden te ontmoeten. Het is een bron van nieuwe kennis, innovaties en potentiële partnerschappen voor alle deelnemers.
Onderwerpen van de conferentie:
•Zakelijke trends en trends in 2024
•Toegang tot het federale en internationale niveau.
•Aanpassing van het bedrijfsleven aan de moderne realiteit en sancties
•E-commerce als groeimotor
•Introductie van moderne digitale tools in het bedrijfsleven. Hoe het budget niet leeg te maken?
•Digitale, creatieve en andere tools – wat zal helpen om klanten aan te trekken in tijden van schaarste
•Financiering en investeringen als extra inkomen voor een ondernemer
23-26 AprilMoskou (RU) – Russian Week of High Technologies RWHThttps://hi-techweek.ru/en/
Beurzen, forums en conferenties over IT, telecom, navigatie en telematica. Het grootste zakelijke netwerkplatform van Rusland waar spelers uit de industrie leveranciers kunnen vinden, verkoopleads kunnen genereren, nieuwe oplossingen kunnen creëren en ontwikkelingstrends in de IT- en telecomsector kunnen identificeren.
25-26 AprilKazan (RU) – Russisch Venture Forum 2024https://ivf.tatarstan.ru./yarmarka.htm
Het Russian Venture Forum 2023 zal meer dan drieduizend deelnemers samenbrengen.
Vertegenwoordigers van toonaangevende durfkapitaalfondsen, investeringsmaatschappijen, durfinvesteerders en business angels, hightech-ondernemers en startups met deelname van de publieke sector van de Russische Federatie en de Republiek Tatarstan zullen samenkomen om nieuwe trends en strategische taken voor de toekomstige ontwikkeling van de industrie in Rusland en in de internationale arena te bespreken. Op de agenda staan onderwerpen die verband houden met actuele kwesties voor marktdeelnemers: bedrijfsinnovaties, commercialisering en beheer van intellectueel eigendom, staatssteun voor innovatieve projecten, deelname van Russische durfkapitaalfondsen, digitale economie, kunstmatige intelligentie, NTI en vele andere.
Als onderdeel van het evenement zal een selectie worden gehouden om deel te nemen aan het Acceleration Program voor technologiebedrijven met deelname van vertegenwoordigers van de durfkapitaalindustrie. Hightechbedrijven die geïnteresseerd zijn in het aantrekken van kapitaal zullen hun oplossingen presenteren. De winnaars ontvangen investeringen van de organisatoren en de mogelijkheid om investeringen van partners aan te trekken.
MEI
14-19 MeiKazan (RU) – RUSSIA – ISLAMTIC World Forumhttps://kazanforum.ru/en/
“Rusland – Islamitische wereld: KazanForum” is het belangrijkste platform voor economische samenwerking tussen de Russische Federatie en de landen van de islamitische wereld. Het evenement in Kazan is niet alleen van groot belang voor de regio’s van Rusland, maar ook voor het buitenland. Het is toonaangevend internationaal platform voor het bespreken van samenwerking en het uitvoeren van gezamenlijke projecten. Het doel van het Forum is het versterken van de commerciële, economische, wetenschappelijke, technische, sociale en culturele banden tussen Rusland en de landen van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking.
15-16 MeiAstana (KZ) – International Congress and Exhibition “Mining Congress Qazaqstan”https://miningkaz.com
Het professionele internationale platform dat 150+ senior executives van mijnbouwbedrijven uit Qazaqstan en Centraal-Azië verenigt: CEO’s, CTO’s, projectinitiators, overheidsfunctionarissen, toegewijde regelgevers, technologielicentiegevers, fabrikanten en leveranciers van apparatuur en diensten, engineering-, ontwerp- en bouwbedrijven. Het evenement is gewijd aan het uitwisselen van ervaringen tussen belangrijke mijnbouwbedrijven, aan het bespreken van vlaggenschipinvesteringsprojecten voor de bouw en modernisering van productie- en infrastructuurfaciliteiten, aan de ontwikkeling van nieuwe afzettingen en het verhogen van de productiviteit van operationele mijnbouwinstallaties.https://youtu.be/jwtDrq1bDlc
15 – 16 MeiBakoe (AZ) – FINANCE & TECHNOLOGY EXPO – FINTECH SUMMIT
Ideaal platform waar alle belanghebbenden samenkomen, nieuwe ideeën en ervaringen uitwisselen, hun producten presenteren, zakelijke relaties aangaan, communiceren en diep ingaan op de onderwerpen financiële technologie, digitalisering en het betalingsecosysteem. FinTech Summit brengt toezichthouders, banken, fintechs, verenigingen, internationale financiële instellingen, lokale ambassades, de academische wereld, hoge vertegenwoordigers van bekende bedrijven, besluitvormers en beïnvloeders samen.
16 – 17 MeiSt. Petersburg (RU) – INTERNATIONALE OLIE EN GASTOPhttps://oilgassummit.ru
Bedrijven vertegenwoordigd door het topmanagement, het middenmanagement, hoofden van belangrijke afdelingen en technische afdelingen van olie- en gasbedrijven, evenals vertegenwoordigers van overheidsinstanties en de gemeenschap van deskundigen zullen aan de topconferenties deelnemen. Het businessprogramma richt zich o.a. op de volgende onderwerpen: Downstream en midstream in de moderne realiteit; productieoptimalisatie en nieuwe oplossingen; succesvolle samenwerking op de olie- en gasproductiemarkt
18 MeiMoskou (RU) – Forum Investeringen 3.0https://investconference.ru/
Dit is een forum in hartje Moskou, waar alleen echte hoogrentende investeringsprojecten en expertise van het hoogste niveau over het hele scala aan beleggingsproducten zullen worden gepresenteerd.
Wat je krijgt van het forum:
•Kennis – voor stabiele inkomsten uit onroerend goed
•Partners – die u helpen uw probleem op te lossen met behulp van winstgevend onroerend goed
•Strategieën – om een hoog inkomen te genereren
•Vastgoed – onroerend goed voor investeringen en het genereren van inkomsten
Om u aan te passen aan nieuwe realiteiten en winstgevende investeringen te doen, moet u uw kennis snel bijwerken, de transformatie van de markt volgen en frisse, veelbelovende ideeën vinden. Het evenement, dat een conferentie en een tentoonstelling combineert, stelt u in staat om meer te weten te komen over belangrijke trends op het gebied van investeringen en nuttige contacten te leggen voor bedrijfsontwikkeling.
22-24 MeiMoskou (RU) – BRICS ACADEMIC FORUMhttps://bricsacademforum.ru/en
BRICS Academic Forum is een belangrijk platform voor interactie tussen experts en wetenschappers uit BRICS-landen. Het Forum heeft tot doel academische uitwisselingen aan te moedigen, de dialoog tussen regeringen en de academische wereld te versterken en beleidsadvies te geven.
Sinds de oprichting van het Forum heeft de BRICS-expertgemeenschap een voortrekkersrol gespeeld bij het onder de aandacht brengen van regeringen op de nieuw opkomende problemen en het vinden van nieuwe oplossingen voor hardnekkige internationale problemen. Een aantal voorgestelde initiatieven zijn op het hoogste niveau goedgekeurd en hebben de ontwikkeling van BRICS als een mechanisme van mondiaal bestuur versneld.
JUNI
5-6 JuniMoskou (RU) – Ecom Expohttps://expo.oborot.ru/
De grootste beurs van technologieën voor de handel op marktplaatsen en via de eigen ECOM. Grootschalige Cyberbeurs: Nieuwigheden, Innovaties, Diensten, Communicatie.
5-8 JuniSt. Petersburg (RU) – INTERNATIONAL ECONOMIC FORUM 2024https://www.forumspb.com/en/
The St. Petersburg International Economic Forum (SPIEF) is een uniek evenement in de bedrijfs- en economiewereld. De afgelopen 24 jaar is het Forum uitgegroeid tot een toonaangevend mondiaal platform waar leden van het bedrijfsleven elkaar kunnen ontmoeten en de belangrijkste economische kwesties kunnen bespreken waarmee Rusland, de opkomende markten en de wereld als geheel worden geconfronteerd. Net als voorgaande jaren zal het bedrijfsprogramma zich richten op de mondiale en Russische economieën, sociale kwesties en technologische ontwikkeling.
12-13 JuniTasjkent (UZ) – Forum ‘Fintech, Banks and Retail’https://uz.plus-forum.com/
Dit forum is gewijd aan de belangrijkste kwesties van interactie tussen overheidsinstanties en de banksector en detailhandel. Een van de strategische doelstellingen is om een extra impuls te geven aan de ontwikkeling economie van Oezbekistan, bevordering van de internationale samenwerking op het gebied van bancaire en financiële technologieën, alsook de uitrol van nieuwe veelbelovende projecten, ook internationale. Soortgelijk Het Forum zal bijdragen aan de ontwikkeling van online en offline retail, met inbegrip van de effectieve verdere transformatie ervan.
Het is gericht op bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in de implementatie van de huidige initiatieven, gezamenlijke projecten en de ontwikkeling van samenwerking met partners in Oezbekistan.
26-28 JuniSt. Petersburg (RU) – International Legal Forumhttps://legalforum.info/en/about/
Een niet te missen evenement voor leden van de juridische gemeenschap die gelijke tred wil houden met de ontwikkeling van de hedendaagse jurisprudentie en de modernisering van het Russische rechtssysteem.
WOON MEER DAN 100 EVENEMENTEN VOOR ZAKELIJKE PROGRAMMA’S BIJ. Snelle economische veranderingen en de digitale revolutie stellen het recht voor nieuwe uitdagingen. Bijwonen discussies over de innovaties en gedurfde ideeën die de basis zullen vormen voor programma’s ter verbetering van de wetgeving.
NIEUWE ZAKENPARTNERS AANTREKKEN. Het forum zal worden bijgewoond door deskundigen, waaronder internationale en bedrijfsjuristen, vertegenwoordigers van de openbare verdediging, het notariaat en de media.
26 – 28 juniMoskou (RU), Technopark “Skolkovo” – TECH WEEKhttps://twconf.ru/
De grootste conferentie en tentoonstelling over innovatieve technologieën in het bedrijfsleven, die de leiders van de Russische markt samenbrengt.
JULI
8 – 11 JuliEkaterinburg (RU) – INNOPROMhttps://expo.innoprom.com/en/
Belangrijkste industriële handelsbeurs in Rusland: internationaal platform voor het vinden van nieuwe klanten, leveranciers, partners en investeerders. INNOPROM is het belangrijkste industriële, handels- en exportplatform in Rusland. Het is een platform waar de fundamenten voor het industriebeleid worden gelegd. Ongeveer 80% van de beursbezoekers zijn professionele inkopers en specialisten uit industriële ondernemingen van over de hele wereld.
JuliMoskou (RU) – MAKS ‘24 INTERNATIONAL LUCHT- EN RUIMTEVAARTSALONhttps://aviasalon.com/
De MAKS Air Show is een van de leidende en grootste van ‘s werelds luchtvaartforums. Het is een van ‘s werelds tien grootste luchtvaartforums, waaronder Le Bourget en Farnborough, ILA Berlin Air Show, Dubai Airshow, Singapore Airshow en Airshow China. MAKS verzamelt meer dan 500 duizend deelnemers en gasten, waaronder meer dan 140 duizend specialisten. Het zakelijke programma van de Salon omvat meer dan 150 evenementen, wetenschappelijke conferenties, zakelijke bijeenkomsten en onderhandelingen over actuele kwesties van de industrie.
SEPTEMBER
3 – 6 SeptemberVladivostok (RU) – EASTERN ECONOMIC FORUMhttps://forumvostok.ru/en/
Het is een belangrijk internationaal platform voor het aangaan en versterken van banden binnen de regionale, nationale en mondiale investeringsgemeenschappen, en voor een alomvattende deskundige evaluatie van het economische potentieel, de investeringsmogelijkheden die het biedt en de zakelijke omstandigheden binnen geavanceerde speciale economische zones.
10-11 SeptemberMoskou (RU) – Payment Business and Money Circulationhttps://pay.plus-forum.com/en/
Het grootste evenement van de financiële sector in Rusland en het GOS zowel wat betreft het aantal (1700+) als de samenstelling van de deelnemers — vertegenwoordigers van de betalingssystemen, telecom- en vervoersexploitanten, aanbieders van oplossingen, markttoezichthouders en overheidsinstanties, vooraanstaande Russische en buitenlandse experts uit de industrie, enz. Het evenement wordt bijgewoond door de vertegenwoordigers van de banksector, betalingssystemen, telecom- en transportoperatoren, aanbieders van oplossingen, marktregelgevers en overheidsinstanties, vooraanstaande Russische en buitenlandse experts uit de industrie en anderen.
Het biedt analyse van de huidige staat en de vooruitzichten voor de ontwikkeling van de bank- en betalingsindustrie in Rusland en andere landen van de wereld. Het biedt de beste line-up van lokaal, regionaal en internationaal sprekers, die de industrie ten volle vertegenwoordigen.
OKTOBER
7-11 OktoberMoskou (RU) – Agroprodmashhttps://www.agroprodmash-expo.ru/en/
Internationale beurs voor apparatuur, technologieën, grondstoffen en ingrediënten voor de voedselverwerkende industrie.
De beurs heeft een groot aantal voordelen en is uniek omdat het apparatuur, technologieën en oplossingen toont voor elke stap van voedselproductie en -distributie, van de productie van grondstoffen en ingrediënten tot de productie van eindproducten, verpakking, kwaliteitscontrole, koeling, opslag en logistiek. Agroprodmash is de toonaangevende beurs van Rusland in de categorie Voedingsindustrie: Apparatuur en ingrediënten
8-11 OktoberMoskou (RU) – Agrosalonhttps://www.agrosalon.ru/en
AGROSALON attracts leading manufacturers of agricultural machinery from all over the world, presenting a wide range of products and innovative solutions.Get direct access to the Russian market:
Now Russia is open to new partners and offers interesting opportunities for business development.
8-11 OktoberMoskou (RU) – Toolmash / International hardware exhibition. https://toolmash.ru/en/
ToolMash brings together manufacturers and suppliers with dealers, trade chains and thousands of end customers from different industries keen to purchase hand power and electric tools for their business needs.
8-11 OktoberMoskou (RU) – Weldex & Fastenexhttps://weldex.ru/en/
Weldex is the largest international exhibition for welding materials, equipment and technologies in Russia. It is the highlight of the industry calendar. Buyers and professionals from across the country meet at the show to see new products, find new suppliers, and share new ideas.
Weldex visitor profile is very large-scale. Visitors represent key Russian buyer groups from aerospace, equipment manufacturing, metal production, oil and gas, shipbuilding, civil engineering, and many other sectors.
17-18
Oktober
Moskou (RU) – Import substitution. Made in RUSSIA 2024https://import.urbanparks.ru/
All Russian Forum on Landscaping.Doelstellingen van het forum: Hulp bij het oplossen van de taken van de regering van de Russische Federatie op het gebied van importsubstitutie en bij de uitvoering van gespecialiseerde nationale en federale projecten; bijstand aan de beroepsgemeenschap bij het vinden van optimale oplossingen voor importsubstitutie en het identificeren van belangrijke fabrikanten van hoogwaardige producten die niet alleen geschikt zijn voor gebruik in Rusland, maar ook voor de mogelijkheid van export naar partnerlanden; demonstratie van het potentieel van Russische ontwikkelaars, fabrikanten en ontwerpers op het gebied van landschapsarchitectuur.

Deelnemers aan het forum: stadsbesturen; vakministeries; departementen van verbetering en huisvesting en gemeentelijke diensten; ontwikkelaars en bouwers; bouw- en productiebedrijven; beheermaatschappijen van wooncomplexen, particuliere huishoudens en aangrenzende gebieden; directies van parken, pleinen, tuinen, kinderdagverblijven, sanatoria; architectenbureaus, ontwerpgroepen; exportcentra.
17-18 OktoberMoskou (RU) – BRICS Business Forumhttps://brics-russia2024.ru
Hoogtepunt van het zakelijke programma is het BRICS Business Forum 2024. Dit Business Forum wordt georganiseerd in Moskou, en staat gepland om plaats te vinden in het weekend voor de Summit, te weten het weekend vanaf vrijdag 18 oktober. Aan de exacte invulling van het programma wordt momenteel nog gewerkt. Het thema is wel vastgesteld, dat is: “Strengthening Multilateralism for Just Global Development and Security”.
Het Business Forum biedt een uitgelezen kans voor ondernemers, investeerders en overige belanghebbenden om leden van het internationale bedrijfsleven en beleidsbepalers te ontmoeten en te leren over de vele ontwikkelingsmogelijkheden die de BRICS+ landen bieden. Hiermee is het een van de belangrijkste internationale fora waar gewerkt kan worden aan sterke uitbreiding van het netwerk met zakenpartners uit de opkomende markten van de BRICS+ landen.


21-24 Oktober


Moskou (RU) – Technoforum 2024


https://www.technoforum-expo.ru/en/
Equipment en technology for structural materials processing. De TECHNOFORUM-beurs is een effectief platform voor deelnemers en bezoekers, waar de nieuwste apparatuur voor verschillende sectoren van de machinebouw, de bouw van werktuigmachines en de ontwikkeling van structurele materialen wordt gedemonstreerd. De beurs beslaat een oppervlakte van meer dan 4.500 vierkante meter. Het wordt bijgewoond door meer dan 170 bedrijven uit Europa en Azië.
21-24 OktoberMoskou (RU) – International Exhibition Khimia – Chemical Industry and Sciencehttps://www.chemistry-expo.ru/en/
Khimia is een ontmoetingsplaats voor chemische fabrikanten, dienstverleners, leveranciers van de nieuwste apparatuur, materialen en technologieën, en consumenten van over de hele wereld. Volgens experts uit de industrie heeft Khimia een grote impact op de ontwikkeling van de chemische, petrochemische en andere industrieën en bevordert het de banden tussen Russische en buitenlandse bedrijven. Khimia: wereldwijde ervaring en actuele trends van de chemische industrie!
21-24 OktoberMoskou (RU) – REKLAMA 2024 – 31st International specialized exhibition for advertisinghttps://www.reklama-expo.ru/en/
Reklama is een belangrijk professioneel evenement op de Russische advertentiemarkt. Het is een belangrijk evenement dat de laatste trends op de advertentiemarkt weerspiegelt. De deelnemers demonstreren innovatieve producten en diensten in de reclame-industrie. In 2024 loopt Reklama gelijktijdig met de tentoonstellingen Technoforum en Khimia als onderdeel van de Russian Industry Week.
29 – 31 OktoberMoskou (RU) – BUYBRAND EXPO 2024https://buybrandexpo.com/expo/
Programma voor franchisenemers en franchisegevers. Sprekers zijn franchisenemers met ruime ervaring. Seminars, lezingen, masterclasses en workshops.
22-24 OktoberKazan (RU) – BRICS Summithttps://brics-russia2024.ru/en/calendar/
Motto: Strengthening Multilateralism for Just Global Development and Security
In totaal zullen als onderdeel van het BRICS 2024 voorzitterschap in veel Russische steden meer dan 200 evenementen van verschillende niveaus en soorten worden gehouden. Vertegenwoordigers van alle landen die geïnteresseerd zijn worden aangemoedigd in samenwerking met de BRICS-organisatie hieraan deel te nemen. De BRICS-top in Kazan in oktober zal het hoogtepunt zijn van het voorzitterschap van BRICS 2024. Zie de kalender.
DECEMBER
10-11 DecemberTashkent (UZ) – Internationaal Congres en Tentoonstelling “Mijnbouw van Oezbekistan en Centraal-Azië”https://mininguz.com/
Het professionele internationale platform verenigt 200+ hoofden van grote mijnbouwbedrijven uit Oezbekistan en Centraal-Azië: CEO’s, CTO’s, initiatiefnemers van investeringsprojecten, overheidsvertegenwoordigers, regelgevende en toezichthoudende instanties in de sector, technologielicentiegevers, fabrikanten en leveranciers van apparatuur en diensten, engineering-, ontwerp- en bouwbedrijven. Het evenement is gewijd aan de uitwisseling van ervaringen van belangrijke mijnbouwbedrijven, de bespreking van grote investeringsprojecten voor de bouw en modernisering van mijnen, fabrieken en infrastructuurfaciliteiten, de ontwikkeling van nieuwe afzettingen en mogelijkheden om de efficiëntie van bestaande mijnbouwbedrijven te verbeteren.
DecemberKrasnoyarsk (RU) – SIBERIAN AGRICULTURAL FORUM ‘24https://www.krasfair.ru/events/agro/
Het Siberisch Agro-Industrieel Forum is een van de grootste evenementen in het Siberische Federaal District. Elk jaar brengt het landbouwbedrijven, boerderijen, een tentoonstelling van landbouwmachines en -apparatuur voor gewasproductie en veeteelt samen. Het project is in trek bij fabrikanten en leveranciers, maar ook bij specialisten in de agro-industriële sector.
2025
12-13 MaartTashkent (UZ)- 9th. Annual International Congress and Exhibition: Hydropower Central Asia and Caspianhttps://hydropowercongress.com/
Een samenkomst voor vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en de overheid om ervaringen uit te wisselen en inspanningen te consolideren voor een succesvolle ontwikkeling van investeringsprojecten voor de bouw en wederopbouw/modernisering van waterkrachtcentrales in de regio (Tadzjikistan, Georgië, Oezbekistan, Azerbeidzjan, Iran, Rusland, Kazachstan, Armenië, Turkije, Kirgizië).https://youtu.be/HjAgYpNbcpw
Handige links:
All EventsAlle zakelijke conferenties in 2024, congressen en forums, zakelijke seminars, zijn nu op één site. De meest interessante zakelijke evenementen van verschillende formaten, van forums tot zakelijke seminars over de hele wereld.https://all-events.ru/
Vostock CapitalVostock Capital is een vooruitstrevend bedrijf dat zich toelegt op het stimuleren van de groei van industrieën door middel van strategische industriële investeringsevenementen.
De focus ligt op het organiseren van internationale conferenties, congressen, forums, tentoonstellingen, topconferenties en gespecialiseerde programma’s voor het delen van ervaringen op maat van experts in de olie- en gas-, agro-industriële, IT-, farmaceutische, mijnbouw- en energietechnische sectoren. Vostock Captial is actief in het GOS, Latijns-Amerika, Europa en Azië en creëert waardevolle netwerk- en kennisuitwisselingsmogelijkheden voor professionals uit de industrie die groei en innovatie willen stimuleren.
https://vostockcapital.com/
Plus ForumConferenties, forums en zakelijke seminars met focus op FINTech in het GOS-gebied.https://plus-forum.com/
Astana ExpoDe organisator van belangrijke branchespecifieke tentoonstellingen en conferenties in Kazachstan en Centraal-Aziëhttps://www.astana-expo.com/
Expocentr MoskouToonaangevende organisator van beurzen en conferenties in Moskou.https://www.expocentr.ru/en

Reacties zijn gesloten.